Efectuam servicii de igienizare si curatare a aerului conditionat si habitaclului autovehiculelor in service-ul auto Esrom aflat in Pipera – Voluntari.

Eliminarea mirosurilor neplacute

  • Eliminarea mirosurilor neplacute din interiorul  habitaclului masinii se face printr-un tratament cu ozon netoxic si fara substante chimice
  • Mirosul de aer curat dupa o ploaie torentiala sau o furtuna se datoreaza, in cele mai multe cazuri, datorat generarii naturale de ozon.
  • Ozonul este printre cei mai puternici dezinfectanti, este mult mai puternic decat clorul in distrugerea germenilor, bacteriilor si virusurilor, dar fara sa lase in urma acelasi miros puternic.
  • Igienizare sistem aer conditionat Auto la Esrom Auto, Intr. Nita Pintea Nr.2 Voluntari Ilfov – Cartier Pipera

Tratamentul cu ozon pentru habitaclu

  • Eliminarea mirosului de tutun
  • Eliminarea mirosului provenit de la animalele de companie
  • Eliminarea mirosului de combustibil si fum
  • Indepartarea mirosului de alimente varsate in masina
  • Distrugerea bacteriilor impreuna cu mirosul provocat de acestea din tubulatura si aeroterma autoturismului dumneavoastra

Despre ozon

Ozonul este cel mai puternic oxidant si dezinfectant, mai puternic decat clorul. Acesta distruge bacteriile si virusii, elimina mirosurile neplacute din aer, mucegaiul si ciupercile. Igienizarea climei auto cu ozon are numeroase beneficii, printre care si eliminarea mirosului de fum de tigara, de ars si a altor mirosuri neplacute specifice utilizarii automobilului.

Service-ul auto Esrom ofera servicii de igienizare habitaclu cu ozon si curatare aer conditionat. Ozonatorul nostru MX4000  de ultima generatie este conceput special pentru igienizarea instalatiei de climatizare din interiorul autoturismelor.  Mirosurile neplacute sunt indepartate complet, si impreuna cu ele si virusii si bacteriile aferente. In acelasi timp, contorizam electronic timpul de ozonificare, concentratia de ozon si timpul de expunere. Fara ultraviolete, fara a adauga chimicale si fara reziduuri de ozon, acesta descompunandu-se in oxigen ulterior.

Pentru cei interesati de procesul chimic prin care se realizeaza igienizarea si curatarea aerului conditionat cu ozon: Ozonul reprezinta o forma foarte activa de oxigen expus la un camp de energie inalta. Acesta este instabil, cel de-al treilea atom atasandu-se de moleculele de miros, bacteriile si virusurile si oxidandu-le. Iar ozonul revine la oxigen dupa ce este folosit, ceea ce il face 100% ecologic.

Operatiunea de igienizare si curatare a aerului conditionat si a habitaclului autovehiculului dureaza aprox. 15-30 de minute iar pretul este 50 de lei . Va asteptam in service-ul auto din Pipera – Voluntari!

© Copyright 2020 - SC Esrom Serv All SRL - Service mecanica auto in Pipera - Voluntari